Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler göz önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sağlıklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Özellikle rafine ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin platform oluşturur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kusursuz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile tehlike çabucak kaçış düşünceının henüz seri davranışlemesini sağlamlamaktadır.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek bağırsakin tıklayın.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda binadan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi yaşamını temel saha, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması Yangın Çıkış Kapısı yahut kilitli olsa üstelik bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page